Contundent victòria dels juvenils de waterpolo del CN Olot davant el CW Montjuïc - Club Natació Olot

Waterpolo

Els juvenils de waterpolo del CN Olot van jugar el passat diumenge contra el CW Sant Adrià i van aconseguir un resultat de 14-7. Els olotins havien guanyat tots els partits jugats a la seva piscina i aquest cop van seguir amb la mateixa dinàmica.

El partit es va posar de cares en els dos primers quarts arribant amb un 9-1 a la mitja part. A partir d'aquí el rival va fer un parcial de 0-3 a la tercera part i es va arribar a l'últim quart amb un 9-4 al marcador.

L'àrbitre va expulsar un jugador local amb la penalització de jugar 4 minuts amb inferioritat, fet que va contrarestar molt bé l'equip obtenint un 5-3 en l'últim quart. Destacar que van debutar amb bona nota un jugador cadet i un jugador infantil.

Queda un partit d'aquesta primera fase a la difícil piscina del CN Montjuïc. Igual que s'han guanyat tots els partits de casa, s'han perdut tots els de fora. A veure si podem acabar aquesta fase trencant aquesta ratxa negativa en els desplaçaments.

Van jugar i anotar pel CN Olot: È. Soaz, M. Tarrús (2), A. Casadevall (3), M. Alabau (1), M. Coma (1), I. Aguilera (3), J. Coma (1), J. Rubio (2), G. Ghica (1), E. Luque, F. Planella.