Treballada victòria de l'absolut de waterpolo davant el CW Picornell - Club Natació Olot

Waterpolo

Treballada victòria de l'absolut de waterpolo davant el CW Picornell

Segona jornada de la 2a fase de la lliga Catalana absoluta, aquest cop al del CNO els toca viatjar a Barcelona, concretament a la piscina olímpica de Montjuïc (Bernat Picornell), per enfrontar-se a l'equip local el CW Picornell, els olotins aconsegueixen la primera victòria, 6 – 10, amb els següents parcials, 2 – 0, 1 – 3, 2 – 3 i 1 - 4
Per l'equip garrotxí, van jugar, Biel Segura, Marc Reyes, Arnau Casadevall, Adrià Molina, Marc Coma, Nil Rodeja, Joan Ventolà, Martí Boix, i David Roura.
Els dOlot van començar molt malament el matx, descentrats tant en l'apartat defensiu com en l'ofensiu, fruit d'aquesta inoperància cauen 2 – 0, el començament del segon quart pintava igual, els locals fan un altre gol que posava el 0-3 en el marcador, a partir d'aquí, reacció dels d'Olot, parcial de 0 – 3 i s'arriba a la mitja part en taules en el lluminós 4 – 4, tercer període igualat amb triomf per la mínima visitant 2 – 3 per posar-se per primer cop a manar en el marcador i darrer quart de clar domini visitant que amb un 1 – 4, sentència el partit.