Triplet pel waterpolo olotí

Dissabte 14/01/2017
CN OLOT – CN L'HOSPITALET CADET (17 – 4)

L'equip cadet del CN olot inicia la 2a fase amb una clara victòria.

L'equip Olotí format per, Biel Segura, Marc Tarrús, Joel Gonzalez, Arnau Casadevall, Marc Coma, Joan Coma, Jordi Rubio, Iulian Ghica, i Biel Vila, enceta la segona fase de la lliga amb un triomf davant el Club Natació L'Hospitalet, 17 – 4, els parcials de cada quart van ser 7 – 0, 0 – 1, 5 – 3 i 5 - 0.
Tot i la important baixa en les files de l'Olot d'Ivan Aguilera per una inoportuna lesió a l'esquena, l'equip olotí va ser molt superior al contrari i va deixar sentenciat el matx en acabar el primer període.
Van sortir amb una defensa mixta, de pressió sobre la zona 4 i 5 de l'atac, i una zona dinàmica per zona 1, 2 i zona 3 depenent dels moments feia pressió a ajuda a la boia, amb aquesta defensa i sortides al contra atac fulgurants va ser suficient per sentenciar el matx a la fi del primer període.
A partir d'aquí, es va passar a treballar amb la mirada posada en altres partits, treballant les transicions en atac, i l'atac posicional, per buscar nous desequilibris.
Segons els seu entrenador, en Jordi Jerez, cal millorar l'atac estàtic per gaudir d'un major nombre de jugades estàtiques.
Dissabte que bé, sortida a una piscina complicada, la del club natació Montjuïc.

CN OLOT – C WP SANT ADRIÀ "B" ABSOLUT (13 - 7)

Important victòria de l'absolut en aquest primer partit de la segona volta.

L'equip absolut del CN Olot enceta la segona volta de la competició amb una victòria davant el Club waterpolo Sant Adrià "B", un rival directe en la lluita per la permanència, el resultat final va ser de 13 – 7, amb els parcials següents 2 – 3, 2 – 1, 6 – 2 i 3 – 1
L'equip Olotí va estar format per Biel Segura, Jan Ibern, Arnau Casadevall, Marc Coma, Jordi Rubio, Iulian Ghica, Joan Ventolà, Dani Puerto, Quicu Ruiz, Eric Soaz, Marc Pujolar, Marc Tarrús, i Pol Reyes.
El Matx va estar molt disputat durant els dos primers períodes, i amb alternances al marcador, prevalien les defenses sobre l'atac, i per aquest motiu es va arribar a la mitja part amb un empat a 4 gols que deixava tot per decidir.
El tercer quart va ser el determinant per definir la sort del partit, i els garrotxins amb un parcial de 6 – 2 va trencar el matx, com sempre i des de l'inici, amb una molt bona defensa, però aquest cop molt ben acompanyada de contraatacs, i la definició de les superioritats numèriques van donar un avantatge, que durant el darrer quart va saber dosificar i ampliar al final.
Dissabte vinent els d'Olot rebran la visita del Club Natació Caldes de Montbui, partit important per acabar de lligar la permanència.

Diumenge 15/01/2017
C.N. OLOT – C.N. BANYOLES, INFANTIL, 15 – O

Derbi descafeinat a la piscian del CN Olot.

L'equip del CN Olot es va enfrontar al Club Natació Banyoles, en un derbi molt descafeïnat per la diferència de nivell entre uns i altres, l'equip Garrotxí va presentar als següents jugadors, Ferran Planella, Xesco Rebollo, Marc Artero, Aleix Naspleda, Eric Arrabal, Gerard Currius, Eloi Luque, Guillem Rial, Alek Caldelas, Sergi Babiano, i Aniol Arbat,

El resultat final va ser de 15 – 0 favorable als interessos de l'equip d'Olot, els parcials de cada quart van ser, 6 – 0, 3 – 0, 3 – 0, 3 – 0, 2 – 0 i 4 - 0
Partit amb l'objectiu de sumar els dos punts en joc per seguir de prop al primer classificat el Badia, plantejament defensiu de pressing amb falta i ajuda a la boia, i sortides al contra atac, tot molt ben realitzat per als Olotins en el primer parcial, i aconseguint les primeres diferències en el lluminós, a partir de la segona part, van intentar no fer contra atacs, i fer atacs estàtics, buscant un segon boia o bloquejos i encreuaments.
El seu entrenador comenta: "Seguim millorant en tots els aspectes, contra atac, superioritat numèrica i inferioritat numèrica i atac estàtic, però cal seguir treballant per perfeccionar més i millor tots els aspectes ofensius i defensius del joc".