El primer equip de waterpolo aconsegueix una important victòria contra un dels seus rivals directes a lliga - Club Natació Olot

Waterpolo

El primer equip de waterpolo aconsegueix una important victòria contra un dels seus rivals directes a lliga

Partit fonamental el que va haver de jugar l'equip de Jan Ibern aquest passat dissabte contra un dels rivals directes per estar en la lluita de les primeres posicions de la taula. El CW Sant Adrià es presentava a la a casa del CN Olot amb els mateixos resultats que els olotins. El duel no podia estar més igualat! El primer període va reflectir el que els dos equips es jugaven dins l'aigua, molta intensitat i màxima igualtat. Al descans, però, l'equip barceloní va arribar amb un petit avantatge d'un sol gol (5-6) però els olotins no estaven jugant un mal partit, però alguns errors defensius i males decisions amb atac feien que l'equip rival estigues un pas per davant al marcador.


A la tercera i quarta part, però, l'equip va agafar el ritme i el control de partit imposant el seu joc amb una gran defensa i molta intensitat que l'equip rival no poder igualar i es va veure superat en pràcticament tots els aspectes del joc. Resultat final de 14 -10 que reflecteix la bona temporada que està fent en general l’equip, que després de pujar de categoria ja compta amb 7 punts de 10 possibles i està situat a la part alta de la classificació, amb la tercera posició! A més, des d’aquest cap de setmana, els partits de waterpolo del CN Olot es poden seguir en directe, gràcies a la nova plataforma digital de l’esport base: Esportplus.tv. Si voleu seguir tota l’actualitat dels partits del CN Olot de waterpolo a les nostres instal·lacions, no dubtes en utilitzar aquesta nova eina digital.


Parcials: 3-3, 2-3, 4-2 i 5-2 Resultat final: 14-10


Pel Club Natació Olot van jugar: Simon Fusté, Marc Duran, Arnau Casadevall, Adrià Molina (2), Marc Coma (5), Daniel Puerto, Sergi Colomer (1), Nil Franch, Arnau Abel (5), Marc Alabau (1), Àlex Lòpez, Fran Luque i Ferran Planella.

 

23 de novembre de 2021