El CNO es manté en les posicions capdavanteres de la Lliga Veterana de futbol - Club Natació Olot

Futbol

El CNO es manté en les posicions capdavanteres de la Lliga Veterana de futbol

El CNO es manté en les posicions capdavanteres de la Lliga Veterana de futbol de La Garrotxa. Els darrers dos partits han tingut resultats ben diferents.

Amb La Canya, partit jugat el dia 22 de desembre, el resultat fou advers: 3 gols a 0. Un partit una mica brusc donada la rivalitat que hi ha entre aquests dos equips, ja que en els darrers anys s'han disputat -juntament amb els Esparch- els llocs capdavanters en Lliga i la Copa. El partit fou disputat fins a la senyalització d'una pena màxima més que dubtosa. Tot i no ser excusa, el CNO va tenir quatre baixes molt sensibles que minvaren totes les seves línies, especialment el centre del camp, mentre La Canya posava al camp el seu equip de gala, un gran equip per cert.

El segon partit a comentar ha estat el jugat el dia 19 de gener al camp de l'Argelaguer, amb un resultat final de 3 a 2 a favor del CNO. Va ser una victòria molt convenient per tal de seguir en els primers llocs de la taula. Un partit sense massa història, amb moltes alternatives al resultat fins al 3 a 2 aconseguit pel CNO en els darrers minuts de la segona part. Els gols han estat marcats per: Manolo, David i Chafik.

El pròxim partit serà el dissabte 16 de febrer, partit d'alt voltatge contra un dels favorits a guanyar la Lliga, juntament amb La Canya, La Garrotxa i el mateix CNO.

Ànims CNO i a competir fins a la darrera gota de suor!