Una de freda i una de calenta per la secció de tennis del CNO a la Lliga Catalana - Club Natació Olot

Tennis

Una de freda i una de calenta per la secció de tennis del CNO a la Lliga Catalana

Aquest dissabte va començar amb bon peu pels equips del CN Olot a la Lliga Catalana de Tennis. Dissabte al matí saltaven a la pista els petits del club contra el CT Porqueres. Per part olotina van participar: Pau Bonet, Aniol Llumà, Arnau Planells i Martí Masdeu. L’eliminatòria va caure a favor del CNO per 3 victòries a 2.

A continuació van saltar a pistes l’equip Cadet Femení B, que es va enfrontar amb el GEIEG B. L’enfrontament es va resoldre a favor de les gironines per 3 victòries a 1. Per part olotina van participar: Berta Cruells, Marina Mercadal, Meritxell Descamps i Martina Montané.

També es van jugar dues eliminatòries més fora de les instal·lacions del CNO. Primer va jugar l’Aleví Femení a les pistes del CT Farners, on les jugadores del CNO van caure derrotades per 3 victòries a 1. Per part olotina van jugar la Mar Bierge, Paula Costa i Anna Costa.

Per altra banda, l’equip Cadet Femení A va guanyar amb contundència a les pistes del CT Girona. El resultat va ser de 3 a 1 a favor del CNO. Per part olotina van participar: Malak Abarkane, Ivet Prat i Queralt Molina.

 

Equip Cadet Femení A.