7 nedadors del CNO representen la Selecció Girosona al Trofeu internacional Ciutat de Saragossa - Club Natació Olot

Natació

7 nedadors del CNO representen la Selecció Girosona al Trofeu internacional Ciutat de Saragossa

Els passats dies 11 i 12 de maig va tenir lloc el Trofeu internacional Ibercaja Ciutat de Saragossa, una competició que forma part del Gran Prix de trofeus de la RFEN pel bon nivell del que consta, enguany amb la participació de nedadors i nedadores internacionals com Marina Garcia, Pol Gil, Catalina Corro i Jimena Pérez.

Un total de set nedadors i nedadores del Club Natació Olot hi van participar formant part de la Selecció de Girosona, la qual va assistir a la cita amb les millors marques girosonines absolutes. Els seleccionats del CN Olot van ser: Berta Vidal, Clara Aulinas, Júlia Monells, Nur Masoliver, Gerard Martí, Andrés Ortiz i Isaac Martí.

Després de dos dies intensos competint a gran nivell, els resultats dels olotins van ser molt satisfactoris, aconseguint un total de 17 millors  marques personals i dues medalles de bronze i plata per Andrés Ortiz en 100 esquena i 200 esquena respectivament. A més a més, Júlia Monells va aconseguir quatre mínimes pel Campionat d’Espanya Júnior Absolut en 200, 400, 800 i 1500 lliures.

Enhorabona a tots i a totes!

 

Equip de la Selecció de Girosona.

 

Podi d'Andrés Ortiz.

 

Júlia Monells, l'olotina que ha aconseguit 4 mínimes estatals.

 

Nedadors del CNO durant l'últim dia de competició.