Palma, Alquezar i Prissiajnyi al Triatló Sprint Empuriabrava - Club Natació Olot

Triatló

Palma, Alquezar i Prissiajnyi al Triatló Sprint Empuriabrava

El diumenge 23 de setembre es va disputar el Triatló Sprint d'Empuriabrava, amb sortida i arribada al passeig marítim de la localitat empordanesa. El triatló constava de 750 m de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu, un recorregut que compartia entorn amb la distància olímpica que també es disputava el mateix dia.

A la competició hi van participar tres triatletes del CN Olot: Martí Palma, Albert Alquezar i Ihor Prissiajnyi.
Cal destacar el podi de Martí Palma, que va aconseguir el segon lloc en la categoria júnior (fins a 19 anys) i la 6a posició absoluta. Albert Alquezar, que també va fer una bona carrera, va arribar a la meritòria 20a posició absoluta. Per altra banda, Ihor Prissiajnyi, que anava en 10a posició en la transició de bici a córrer, es va ressentir de la seva lesió al menisc i tot i això va aconseguir acabar la prova en la 119a posició.