Nina Roig guanya la IV Trirelay Duatló Jove de Pineda de Mar en la categoria infantil femenina - Club Natació Olot

Triatló

El passat dissabte 22 de febrer els triatletes del Club Natació Nina i Nil Roig van participar en la IV Trirelay Duatló Jove de Pineda de Mar, a la comarca del Maresme, organitzada pel Team Trirelay. Nina Roig es va proclamar campiona en la categoria infantil femenina de la competició, una prova de la modalitat duatló de carretera en format Súper Sprint, amb una distància de 2 km de cursa a peu, 7 km de ciclisme i 1 km de cursa a peu. Nil Roig va participar en la categoria cadet masculina, quedant en la 10a posició.