Clara Aulinas i Nil Roig participen en el Campionat d’Espanya de Triatló Sprint a Pontevedra - Club Natació Olot

Triatló

Aquest passat cap de setmana, 22 i 23 d’agost, ha tingut lloc a Pontevedra (Galícia) una nova edició del Campionat d’Espanya de Triatló Sprint 2020. La localitat gallega ha estat l’escollida per a la tornada de la competició nacional de triatló en temps de la pandèmia de la COVID-19.

La competició ha comptat amb un notable nombre d’inscrits i figures destacades del món del triatló nacional i internacional, així que el nivell va estar assegurat. Les mesures de seguretat també van acompanyar a la competició amb els pertinents protocols i mesures de seguretat destinades a garantir la màxima seguretat de tots els participants.

Els triatletes del Club Natació Olot no van faltar a la cita i van participar en aquesta tornada esportiva a terres gallegues. Clara Aulinas va aconseguir una meritòria 9a posició en la categoria júnior femenina i Nil Roig va obtenir la 60a posició en la categoria cadet masculina.