Pol Espinosa i Abel Serra aconsegueixen fer podi en sub23 en el Campionat de Catalunya de duatló de muntanya a Terrassa - Club Natació Olot

Triatló

Ahir diumenge es va disputar el Campionat de Catalunya de duatló de Muntanya a Terrassa, on el Club Natació Olot va participar amb els seus atletes. Es van aconseguir posicions per categories molt bones, amb diferents podis, i un bon paper a la general.En la categoria sub23, es van aconseguir dos podis de Pol Espinosa amb una segona posició que li va brindar la plata i Abel Serra va quedar tercer i es va penjar el bronze. En la classificació per clubs, el CNOlot va quedar en sisena posició.