Natació

Lara Pazos 1a provincial en la travessa a l'estany de Banyoels 2017

Després de dues baixes de darrera hora, finalment van ser 16 els nedadors del Club Natació Olot que van prendre la sortida en aquesta mítica prova que tanca el calendari de travessies per a la temporada 16/17, 9 nedadores en categoria femenina i 7 nedadors en categoria masculina. Tots ells participarien en la prova llarga de 2.115 m.

Primer va ser el torn de les noies: Lara Pazos, Clara Aulinas, Nur Masoliver, Julia Monells, Berta Guell, Laia Martinez, Mar Artola, Diana Arnoso i Vanesa Aguilera, les qui després d'una bona col·locació en la sortida, van aconseguir posicionar-se molt bé per al desenvolupament de la prova, que finalitzaria amb el resultat destacat de Lara Pazos 1a en categoria Provincial i amb llocs generals entre el 69 i el 322 de les 579 participants que van prendre la sortida. La vencedora de la prova va ser la nedadora Judith Navarro.

A continuació arribava el torn dels nois: Gerard Marti, Alvaro Ruiz, Isaac Marti, Marti Coderch, Jordi Soy i Marc Codony els qui no van ser menys i van fer el propi buscant un bon lloc per no quedar-se enrere en l'inici de la prova. Els nostres nedadors van aconseguir uns bons resultats posicionant-se entre el 93 i el 641 lloc dels més de 1.000 nedadors que van prendre la sortida. Aquesta prova va ser dominada de principi a fi per l'especialista Pol Gil.

>>Accés als resultats oficials <<