El CNO present al IV Torneig Internacional de tennis femení Sol Gironès - Club Natació Olot

Tennis

El CNO present al IV Torneig Internacional de tennis femení Sol Gironès

El dilluns 13 d’abril, i fins el diumenge 19 de maig, va tenir lloc el IV Torneig Internacional de tennis femení Sol Gironès, inclòs en el ITF World Tennis Tour. El torneig, que és ja una cita marcada en el calendari dels amants del tennis i de l’alta competició, va ser organitzat pel Club de Tennis La Bisbal Centres Esportiu, i va reunir una cinquantena de tenistes de més de 25 països d’arreu del món.

Amb una dotació econòmica de 60.000$, el torneig s’ha consolidat com el més important del tennis català i un dels principals tornejos de tot l’estat. Va comptar amb jugadores de gran nivell, la majoria TOP200 WTA, i amb les principals jugadores catalanes com la Paula Badosa, l’Aliona Bolsova o la Georgina Garcia.

El dijous va ser el dia que es va celebrar el Sopar Oficial del Torneig al Restaurant del Club, amb la presència de totes les esportistes i autoritats. En representació del Club Natació Olot, hi va assistir en Joan Domènech, vicepresident primer esportiu, i l’Armand Planas, el tresorer, els quals també van poder gaudir dels vuitens de final individuals i els quarts de final de dobles que es disputaven aquell mateix dia.