Malak Abarkane guanya el Torneig Nacional del Nou Tennis Belulla a Canovelles - Club Natació Olot

Tennis

Malak Abarkane guanya el Torneig Nacional del Nou Tennis Belulla a Canovelles

El passat dissabte 23 de gener la tennista del Club Natació Olot, Malak Abarkane es va proclamar campiona del Torneig Nacional del Nou Tennis Belulla a Canovelles.

La competició va comptar amb participació de clubs d’arreu del territori nacional. La competició del club del Vallès Oriental va ser un bon escenari per veure en directe a joves promeses de tot arreu. Abarkane va aconseguir la victòria després de superar a la jugadora cabrilenca Jana Maynat (MBA Tennis Academy) en un partit molt intel·ligent, per 6/3 – 6/2. Abarkane ja havia jugat contra Maynat anteriorment sense poder superar-la, però en tot moment va saber oxigenar el partit, distribuint el joc amb calma, fet que li va permetre controlar el matx amb superioritat.

Partits com el d’aquesta final al NT Belulla demostren la progressió i maduresa tècnica de la jugadora olotina. Xevi García, primer entrenador i director tècnic de la secció de tennis del CN Olot, valora en positiu la bona feina de Malak Abarkane, que treballant dia a dia amb esforç li permet progressar i madurar el seu joc.

Per altra banda, Roger Prat va perdre el seu partit al Reial Club de Polo Barcelona per 6/2 – 6/2. Aquest pròxim cap de setmana, Ivet Prat jugarà la final del Circuit Wilson Pere Masip Acadèmia Sánchez-Casal al Prat de Llobregat.

 

25 de gener de 2021