Penúltima jornada de Lliga Catalana pels alevins de natació - Club Natació Olot

Natació

Penúltima jornada de Lliga Catalana pels alevins de natació

El passat dissabte 16 de març el grup aleví de natació del CNO es va desplaçar a Banyoles per disputar la penúltima jornada de la Lliga Catalana.

En aquesta convocatòria estaven programades les proves de 1500 metres lliures i 200 metres braça en la categoria masculina, i les proves de 200 metres papallona i 200 metres lliures en la categoria femenina.

 

L’equip olotí va estar format pels següents nedadors i nedadores: Mariane Ahumada, Abril Coma, Miriam Chibani, Jana Calafell, Carla Gonzalez, Emma Lobato, Ariadna Piqueras, Queralt Pons, Laia Oliveras, Nina Roig, Berta Teixidor, Ona Vilarrasa, Joel Bassagañas, Pol Espuche i Roland Macias.

Després d’aquesta jornada es poden constatar dos fets molt significatius. El primer és que els joves nedadors i nedadores olotins segueixen millorant en la seva progressió esportiva, ja que pràcticament tothom va millorar les seves anteriors millors marques personals.

El segon fet constatable és que, tot i la millora experimentada jornada a jornada, la distància respecte a la resta de clubs contra els quals es competeix habitualment encara és gran. Per aquest motiu és important seguir treballant per tal d’intentar minimitzar aquesta distància el màxim possible.