Aleix Domènech tanca el 2016 pujant al 2n caixó de la Sant Silvestre de Girona - Club Natació Olot

Atletisme

Aleix Domènech tanca el 2016 pujant al 2n caixó de la Sant Silvestre de Girona

Girona, 31 de desembre de 2016

Com de costum i per tancar l'any, el dia 31 de desembre es va celebrar a Girona la popular cursa Sant Silvestre que enguany comptava amb més de 1750 inscrits.

La de Girona, igual que en la de la resta de capitals catalanes hi participen, convidats i corredors de primer nivell. El guanyador d'enguany de l'edició gironina va ser Annas Mahboub que aquest any va estar campió del Món de Cros a Elgoibar, en segona posició l'Aleix Domènech del CN Olot i en 3a posició Buba Sabaly.

També hi varen participar destacats atletes com Soufiane Mahboub i Arnau Turon entre altres així com els triatletes d'elit Genis Grau i Pau Castellvell.

Pel que fa al CN Olot, a part de l'excel·lent carrera de l'Aleix (que va córrer per sota dels 3 min el quilòmetre) cal mencionar en Jordi Roura que es va classificar en 12a posició, en Joan Planella 34è, el jove Marc Codony 228è i el veterà Joan Domenech que va fer 237è.