Natació

Molt bon ambient en l'acte de reconeixement a l'equip de natació.

Olot, 9 de juny de 2017

Avui a les 18 h s'ha celebrat a la piscina de competició del Club un acte de reconeixent a l'equip de nedadors per haver aconseguit dos importants objectius: La temporada passada, l'equip absolut de natació del Club va pujar a 1a divisió Catalana, aquest per si sol ja va ser un fet històric i digne de menció, però el que avui s'ha celebrat, és que han aconseguit mantenir-se per a la pròxima temporada en aquesta difícil categoria on han competit amb els clubs més grans de casa nostra.
L'altre important fita d'aquesta temporada, ha estat que l'equip masculí també ha aconseguit mantenir-se en la 2a divisió Espanyola, divisió d'alt nivell estatal.

A l'acte hi han assistit, Gemma Soy, Presidenta del CN Olot, Joan Domènech Vicepresident 1r esportiu, i en representació de l'Ajuntament d'Olot, Mar Roca, Regidora d'Esports que han dedicat unes paraules juntament amb el cap tècnic de la secció l'Antonio Oliveira a tots els nedadors, encoratjant-los a seguir treballant amb la mateixa dedicació, empenta i esforç. 
En finalitzar l'acte, s'ha convidat als assistents a un "pica-pica".

El CN Olot vol agrair a tots els esportistes presents, tècnics, a la regidora d'esports de l'Ajuntament d'Olot, pares i familiars i als mitjans de comunicació la seva participació.