Inscriu-te ja al 1r Torneig Vintage de Tennis! - Club Natació Olot

Tennis

Inscriu-te ja al 1r Torneig Vintage de Tennis!

La secció de tennis del Club Natació Olot et convidem al torneig social “vintage” que estem organitzant. Tot l’alumnat de l’escola de tennis, els de competició, pares, mares, socis, sòcies... tots hi esteu convidats i convidades!

Serà una diada de tennis en què tothom podrà participar i gaudir d’aquest esport, alhora que l’acompanyarem amb un ambient temàtic dels anys 80’s (música, raquetes de fusta, equipació blanca...). A més, la diada acabarà amb un dinar conjunt!

El torneig es farà el dia 25 de maig, i es jugaran partits des de les 9h fins les 13h. Tot seguit s’entregaran els premis i després es farà el dinar conjunt al Restaurant de les Tries.

 

Funcionament del torneig:

  • Es jugaran partits individuals, dobles i dobles mixtes, repartits segons inscripcions.
  • D’entre tots els inscrits es faran dos grans equips: BORG vs McENROE.
  • Els capitans (Pau capità de l’equip Borg, i Ferran capità de l’equip McEnroe) seran els encarregats de fer els seus equips.
  • Cada participant puntuarà per un dels dos equips, tant en els partits individuals com en els dobles. Hi haurà una taula des d’on es podrà seguir l’evolució dels punts.
  • Els horaris i grups es publicaran el dia abans del torneig.
  • Hi haurà premis a millor caracterització, combativitat,fair play i revelació.

 

El preu de la inscripció + el dinar és de 20€ per persona. El preu de la inscripció sola és de 5€ per persona. Els acompanyants que vinguin a gaudir de l’ambient i el torneig, es podran quedar a dinar per 17€. Es podran fer les inscripcions a la secretaria del club durant les tardes fins el 22 de maig.

 

Recomanem portar equipació de tennis blanca i raqueta de fusta (no obligatori).

 

T’HI ESPEREM!