Dirigides

Actualització de la graella d'Activitats Dirigides

Ens complau presentar una graella d'Activitats Dirigides renovada i amb noves propostes, tot mantenint la gran majoria de les activitats que ja estan consolidades, el nostre equip de tècnics de la mà del nou coordinador de l'àrea de Fitness i AADD, en Nico López, us proposen noves activitats i nous formats. Aquesta renovació parcial que ara presentem, és un petit tast de les novetats que estem preparant per a la pròxima temporada amb l'objectiu de millorar la varietat de les activitats i els horaris.

Per una banda, incorporem el BODYPUMP, una reconeguda activitat que combina exercicis aeròbics amb l'aixecament de pesos, són classes grupals acompanyades amb motivadors ritmes. També presentem l'AQUAHIT, una variant més enèrgica del conegut AIGUAGIM, exercicis dins el medi aquàtic al ritme de la música. Altres propostes són el HIT i l'STRONG, dues activitats intenses on, l'STRONG es treballa amb el mateix cos i de manera coreografiada, i el HIT, on es busca la màxima eficiència en l'entrenament en intervals reduïts de temps.

S'ha aprofitat per reorganitzar la graella i optimitzar els horaris per poder oferir més i millors activitats. Els que teniu poc temps al migdia, ja no teniu excusa, els dilluns i els dimecres ara teniu activitats de 30 i 45 minuts respectivament on podreu practicar el Hit (dilluns 30') i el Bodypump (dimecres 45').

 

Ja no tens excusa, vine, PROVA-LES i activa't amb nosaltres!

 

Fes clic >>aquí<< per accedir a la graella d'AADD

 

La programació de les activitats queda subjecte a la seva viabilitat segons el nombre d'usuaris.