Els nedadors prebenjamins i alevins participen amb èxit en el Trofeu Fires i Festes de Santa Creu a Figueres - Club Natació Olot

Natació

Els nedadors prebenjamins i alevins participen amb èxit en el Trofeu Fires i Festes de Santa Creu a Figueres

Aquest passat cap de setmana, els joves esportistes del CN Olot van mostrar el seu potencial a l’aigua duran la seva participació en el Trofeu Fires i Festes de Santa Creu, organitzat al CN Figueres. Els nedadors alevins i benjamins van brillar amb llum pròpia, portant a casa un seguit de destacats resultats, enhorabona!

Els més petits, els nedadors benjamins, van donar-ho tot a la piscina, amb dues medalles de bronze per a Jan Suñer i Aris Planagumà. D'altra banda, els alevins van mantenir el nivell amb bona actuació, que es va veure recompensada amb dues medalles més per al seu compte. Guillem Carrera es va penjar la medalla de bronze, mentre que Clara Morera va assolir una medalla de plata.

Un dels moments més emocionants va arribar amb el relleu mixt 4x50 estils, on els nedadors alevins i benjamins van unir forces per conquerir la medalla d’or: Eric Espuña, Elsa Expósito, Clara Morera i Aris Planagumà van formar un equip imparable, en una carrera emocionant i intensa.

Aquesta destacada actuació dels nedadors més joves és un testimoni del seu esforç, dedicació i talent. El futur de la natació sembla prometedor, l’enhorabona a tots els participants per aquesta gran jornada a Figueres.

 

15 de maig de 2024