Pere Ribes competeix als Campionats d’Espanya absoluts de natació adaptada a Oviedo - Club Natació Olot

Natació

Pere Ribes competeix als Campionats d’Espanya absoluts de natació adaptada a Oviedo

Aquest pròxim cap de setmana tindran lloc els Campionats d’Espanya absoluts de natació adaptada a Oviedo (Astúries) i que se celebraran a les “piscines municipals del parque oeste” de la capital asturiana. Els campionats comptaran amb la presència de nombrosos nedadors absoluts de diferents clubs d’arreu del territori espanyol.

El nedador olotí del Club Natació Olot, Pere Ribes hi participarà acompanyat d’altres esportistes de la província de Girona, com Mahamadou Dambelleh (Castellfollit) i Emma Feliu (Figueres). Els acompanyarà l’entrenadora per la província de Girona, Olga Carnero, del Club Natació Olot.

Ribes competirà en la categoria infantil en les proves de 50, 100 i 200 m esquena, 100 m lliures i 50 m braça. L’objectiu, després d’aquest any 2020 tan excepcional, és poder fer una gran actuació i aconseguir molt bones sensacions, amb marques personals i victòries possibles. L’exigència de la competició és molt alta, però això motiva més als nedadors a poder fer una gran actuació durant aquests campionats.