Les nedadores del Club Natació Olot competeixen aquest cap de setmana a la XXVI Copa d’Espanya de clubs de 2a divisió a Castelló - Club Natació Olot

Natació

Les nedadores del Club Natació Olot competeixen aquest cap de setmana a la XXVI Copa d’Espanya de clubs de 2a divisió a Castelló

El Club Natació Olot competeix amb 12 nedadores a la Copa d’Espanya de clubs de 2a divisió, considerada la millor competició de clubs de natació en àmbit nacional, que se celebra els dies 18, 19 i 20 de desembre a Castelló (Comunitat Valenciana).

La pandèmia de la COVID-19 ha afectat el calendari de competició de tots els Clubs, obligant a aturades intermitents durant aquests mesos. És per això, que és un moment clau per tancar l’any esportivament amb les millors sensacions possibles, tot i l’excepcionalitat viscuda aquest 2020 i que encara continua. Les nedadores esperen amb moltes ganes poder demostrar tot l’esforç i les hores d’entrenament dedicades durant tantes setmanes, en un escenari immillorable com el que es presenta.

La competició comptarà amb la participació de cinc clubs catalans, entre els quals hi ha el Club Natació Olot, el CN Lleida, CN Granollers, CN Vallirana i l’Atlètic Barceloneta. Serà un bon escenari en què les nedadores de la Garrotxa competiran amb els millors nedadors actuals d’arreu del territori, entre les quals podem trobar joves promeses com la internacional Paula Juste.

L’expedició del Club Natació Olot estarà formada per: Júlia Morera (papallona i crol), Gemma Surroca (crol), Clara Aulinas (estils i esquena), Laia Martínez (esquena), Nur Masoliver (braça i papallona), Júlia Monells (papallona), Aura Vilarrasa (esquena i estils), Aina Arrebola (crol), Núria Marguí (estils), Marta Sidera (esquena i crol), Ariadna Piqueras (braça) i Mar Artola (braça).

La Copa d’Espanya de clubs es podrà seguir en directe a través del compte oficial de la Real Federació Española de Natación. No us ho perdeu! Les podeu animar i donar suport des de casa.

 

 

15 de desembre de 2020