Els nedadors màsters aconsegueixen brillar amb més d’una dotzena de medalles al seu pas el Campionat de Catalunya d’Hivern a Manresa - Club Natació Olot

Natació

Els nedadors màsters del CN Olot van signar una gran actuació en la seva participació en el VI Campionat de Catalunya Màsters d’hivern que va tenir lloc a la piscina de 25m del CN Manresa. Quasi mig centenar de nedadors i nedadores de 53 clubs de natació d’arreu de Catalunya hi van participar. Per part dels nostres nedadors, tot ells van fer una bona actuació pujant repetides vegades al podi per penjar-se les medalles, gràcies a la seva bona actuació a l’aigua. Pel que fa a la competició, es van superar 48 rècords: 1 rècord d’Europa, 11 rècords d’Espanya, 32 rècords de Catalunya i 4 rècords del campionat.

VI CAMPIONAT CATALUNYA MÀSTERS HIVERN (Manresa)

RESULTATS DE LA COMPETICIÓ

Resultats destacats dels esportistes del Club Natació Olot:

Eva Ruiz:
  • Medalla de plata en 50m papallona 50+ femenins (50.74)
  • Medalla de bronze en 100m esquena 50+ femenins (1:13.18)
Gemma Soy:
  • Medalla de plata en 50m papallona 60+ femenins (45.27)
  • Medalla de bronze en 50m lliures 60+ femenins (38:17)
  • Medalla de bronze en 100m estils 60+ femenins (1:39.84)
Jesús Casanova:
  • Medalla d’or en 50m braça 60+ masculins (38.83)
  • Medalla d’or en 100m braça 60+ masculins (1:25.87)
Josep Balcells:
  • Medalla d’or en 50m papallona 60+ masculins (33.07)
  • Medalla d’or en 100m estils 60+ masculins (1:13.78)
  • Medalla de bronze en 50m lliures 60+ masculins (38:17)
Joan Moli:
  • Medalla d’or en 50m lliures 60+ masculins (28.15)
  • Medalla de bronze en 100m estils 60+ masculins (1:19.81)
Relleus mixtes
  • Medalla d’or en 4x50m estils grups edat +240 (Gemma Soy, Jesús Casanova, Josep Balcells i Eva Ruiz)

Pel Club Natació Olot van participar: Josep Balcells, Nuri Barberí, Jesús Casanova, Joan Moli, Eva Ruiz, Gemma Soy i Jordi Teixidor.