Els nedadors infantils, júnior i absoluts tornen de la 4a lliga a Banyoles amb més de vint-i-cinc millors marques personals - Club Natació Olot

Natació

Els nedadors infantils, júnior i absoluts tornen de la 4a lliga a Banyoles amb més de vint-i-cinc millors marques personals

Els nedadors i nedadores del CN Olot van brillar amb llum pròpia en la 4a lliga de catalana de natació organitzada a Banyoles, demostrant un rendiment molt bon rendiment i aconseguint, en general, millorar els resultats a l’aigua.

La jornada va estar plena d’esport i natació, en què un dels resultats més destacats va ser la victòria de l'equip femení en el 4x200 lliures, assegurant-se la primera posició amb una gran actuació. A més d'aquesta victòria, els nedadors i nedadores van aconseguir superar les seves millors marques personals en més de 25 ocasions, exhibint un progrés notable i un gran esforç.

 

Resultats destacats dels esportistes del Club Natació Olot:

CN Olot
  • 1a posició en 4x200m lliures femenins


Pel Club Natació Olot van participar: Mar Busquets, Arnau Carrera, Blanca Codony, Júlia Coll, Núria Gifreu, Guillem Hernández, Joan Hernando, Queralt Jorquera, Emma Lobato, Oriol Martín, Berta Nicolau, Núria Ponts, Berta Santos, Anna Vegas i Oriol Viñolas.

 

5 de març de 2024