Vine a mullar-te per l’Esclerosi Múltiple el pròxim 14 de juliol! - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Vine a mullar-te per l’Esclerosi Múltiple el pròxim 14 de juliol!

Com cada any, el Club Natació Olot se suma a aquesta diada solidària, i el diumenge 14 de juliol a les instal·lacions del Club, tothom qui ho desitgi podrà gaudir del “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, un esdeveniment que vol conscienciar la població d’una malaltia crònica i neurodegenerativa fent un salt a l’aigua lúdic i participatiu.

Enguany la Fundació Esclerosi Múltiple celebra el seu 30è aniversari, i al CN Olot ho celebrarem d’una manera especial, no només per les activitats que s’hi faran, sinó perquè també serà el primer any que se celebrarà aquesta remullada solidària a la nova piscina exterior.

La diada començarà a les 10h, amb una sessió de fotos lúdica i divertida. A les 11h es farà un aiguagym, i a les 12h s’iniciarà el salt a l’aigua i la remullada. A continuació, a les 12:30h comptarem amb una activitat de globoflèxia per a totes les edats, on crearem figures diverses amb globus. Durant tota la jornada es podrà adquirir material de merchandising per recaptar fons per la Fundació Esclerosi Múltiple. A més, en totes les activitats hi haurà una caixa solidària en què tothom qui vulgui podrà fer una donació.

Recordar que el CN Olot lliurarà la recaptació íntegra de les entrades de bany venudes durant tota la jornada a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Web oficial de la fundació