Últimes Notícies

Alta participació en la remullada popular a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple

Olot, 9 de juliol de 2017

Aquest diumenge el Club Natació Olot es va sumar un any més a una iniciativa solidària juntament amb altres 625 piscines i clubs de natació d'arreu de Catalunya. Ja fa més de 20 anys que la Fundació FEM organitza el Mulla't per l'Esclerosi Múltiple, activitat en què tothom que era a les instal·lacions del CNO i ho va dessitjar, es va llançar a l'aigua al mateix moment, a les 12.30 h del migdia després d'un compte enrere en què tothom va participar. 

El CN Olot vol agrair a tots els socis i usuaris la seva participació i a la regidora d'esports de l'ajuntament d'Olot, la Mar Roca que un cop més ha donat suport a aquesta iniciativa solidària i que juntament amb la presidenta de l'entitat, la Gemma Soy van participar activament en aquesta activitat.

També cal destacar l'actuació de voluntàries de l'associació FEM, que com ja és tradició van organitzar la venda de marxandatge (gorres, tovalloles, samarretes, etc.) amb tanta bona acollida dels socis i usuaris del CNO, que es van esgotar les existències.

Com cada any, el CN Olot donarà íntegrament tota la recaptació de les entrades de bany del dia a l'Associació de l'Esclerosi Múltiple.