L'equip Sénior +30 comença bé la Lliga Catalana - Club Natació Olot

Tennis

L'equip Sénior +30 comença bé la Lliga Catalana

Aquest dissabte 26 de gener l’activitat tennística del CNO va començar amb la Lliga Catalana en categoria Infantil femení, on les jugadores olotines es van enforntar contra el CT Figueres-Alt Empordà. Després d’una igualada eliminatòria, l’equip figuerenc es va endur la victòria per 3 a 1. Van jugar pel CNO: Ivet Prat, Lluna Busquets i Gina Fernández.

Per altra banda, l’equip Sénior +30 comença bé la Lliga Catalana. Aquest dissabte jugava a les pistes del CT Banyoles, on l’equip olotí va acabar guanyant l’eliminatòria per un igualat 3 a 2. Per part del CNO van jugar: Xevi Prat, Xavier Garcia, Jordi Santanach i Joan Terricabres.

Diumenge al matí  va ser el torn de l’equip Infantil masculí, que s’enfrontava al competitiu CE Torremirona. Després d’uns partits força igualats, tal i com va passar a la primera volta, l’equip de Torremirona va guanyar per un ajustat 3 a 2. Per part olotina van participar: Joan Martín, Roger Prat, Claudi Figueras, Cesc Rovira i Guillem Masias.

A més a més, aquest cap de setmana també va començar la COPA de CATALUNYA INDIVIDUAL, amb la participació de vuit jugadors de l’escola de tennis del CNO. Els partits d’aquesta copa duraran fins a principis del mes de març.

 

Equip Infantil Femení.