Lliga Catalana de tennis de diferents colors - Club Natació Olot

Tennis

Lliga Catalana de tennis de diferents colors

La Lliga Catalana de tennis segueix cap de setmana rere cap de setmana. En aquesta ocasió, els partits van començar dissabte 2 de març al migdia a les instal·lacions del club. Les Cadets femenines van ser les primeres en disputar els seus partits, que jugaven contra el complicat Toptenn TC. Els tres partits individuals, disputats per Malak Abarkane, Ivet Prat i Queralt Molina,  van acabar amb 2 victòries a 1 a favor de les olotines. Just després es van disputar els dobles, i després d’uns impecables partits, l’equip del CNO s’endugué la victòria per 3 a 1.

Tot seguit va jugar la seva eliminatòria l’equip Aleví Masculí A, que jugava contra el potent CT Girona. Malauradament, després d’un molt bon paper en tots els partits per part dels olotins, la victòria va acabar en mans dels gironins. Van jugar amb el CNO: Roger Prat, Jan Artola, Pau Bonet i Martí Masdeu

Dissabte a la tarda va ser el torn per l’equip Aleví Masculí B, format per Aniol Llumà, Martí Masdeu, Arnau Planella i Roger Serrat. Els joves alevins van jugar a les pistes del AER Ripollès, el qual va acabar guanyant als olotins per 3 a 2.

 

Equip Cadet Femení.