Lídia Huete i Álvaro Ruiz participaran al Campionat d'Espanya Open - Club Natació Olot

Natació

Lídia Huete i Álvaro Ruiz participaran al Campionat d'Espanya Open

Lídia Huete i Álvaro Ruiz del CN Olot participaran al Campionat d'Espanya Open Júnior i Absolut, que començarà el proper 6 d'abril a les instal·lacions del CN Sabadell. El campionat dura cinc dies i és una de les dates més importants de la temporada, ja que hi participen els millors nedadors i nedadores d'Espanya.

Lídia Huete s'hi ha classificat amb les proves de 50, 100 i 200 papallona, i Álvaro també ha aconseguit les mínimes per participar en els 100 i 200 papallona

Per arribar a la final, els nedadors hauran de passar dues fases preliminars: les eliminatòries, que es neden a la jornada matinal, i les semifinals, que es neden al llarg de les tardes. Només els vuit millors de cada prova poden classificar-se per la final A, on s'hi juguen les medalles, i que es nedarà l'endemà d'haver disputat les dues proves preliminars.

La primera eliminatòria que disputaran els nedadors olotins serà la de 200 papallona femení per part de la Lídia el dissabte, i els 200 papallona masculí per part de l'Álvaro el diumenge. 

Podeu veure en directe el campionat a La Liga Sports, a través de la app o a través de la web fent clic al següent enllaç:

LaLigaSports streaming Campionat Espanya Open

Els horaris, resultats i classificacions per les finals podeu veure'ls fent clic aquí.

 

Molta sort Lídia i Álvaro!