Bon partit pels juvenils de waterpolo contra el líder de la lliga - Club Natació Olot

Waterpolo

Bon partit pels juvenils de waterpolo contra el líder de la lliga

Aquest cap de setmana els Juvenils de waterpolo del CN Olot van jugar a casa del líder del grup: el Club Natació Montjuïc. El Montjuïc és l'equip invicte, on la seva piscina només ha vist que victòries en tots els partits que han jugat. Les vegades que l'Olot els ha visitat al llarg d'aquestes dues últimes temporades, sempre ha marxat amb un resultat força advers. A part, si el Montjuïc guanyava contra el CNO, s'assegurava una de les dues places de promoció d'ascens. Amb tots aquests ingredients, es preveia un partit sentenciat pels olotins, però aquests no volien que fos una festa tan fàcil pels de la muntanya màgica.

Les consignes dels olotins eren clares: fer una bona defensa i evitar possibles contres, típiques en aquesta piscina tan llarga i amb un equip molt nedador. Al primer quart es va complir i només un desajustament defensiu i un bon xut llunyà van posar un 2-0 pels de casa en el marcador. Els olotins no van poder anotar fruit de la bona defensa del rival.

El segon quart va ser semblant però defensivament encara millor pels olotins. El resultat del parcial va ser de 0-0 i el resultat a la mitja part de 2-0. Resultat molt estrany a aquelles alçades de partit. Els dos gols encaixats eren un bon senyal defensiva però preocupava la falta d'encert en atac. En el tercer quart els locals van començar anotant un 3-0 que semblava que posava el partit en safata però els olotins van marcar el seu primer gol posant un 3-1 al marcador.

Començava l'últim quart amb un 3-1 i va ser aquí on es van veure més gols. Un parell de penals no xiulats a favor dels olotins i un que sí que van xiular a favor del rival van posar un 4-1 que semblava definitiu. Per alegria del CNO, dos gols seguits van posar un emocionant 4-3 a l'electrònic quan només faltaven 4 minuts per acabar el partit. Semblava que la remuntada era possible, però un error defensiu va tornar a donar dos gols d'avantatge als locals: 5-3. Una superioritat anotada va posar el 5-4 quan faltaven un minut. Els d'Olot van tenir el 5-5 en l'última jugada però una gran aturada del porter local va fer que no es pogués aconseguir aquest punt que tant es mereixien. Va ser un partidàs i amb aquesta defensa i actitud el CNO pot plantar cara a qualsevol.

Parcials: 2-0 / 0-0 / 1-1 / 2-3. Resultat final: 5 – 4.

Van jugar i anotar pel CN Olot: F. Planella (p), J. González, A. Casadevall (1), M. Alabau, M. Coma (1), J. Coma, J. Rubio (2), I. Ghica, B. Vila, E. Luque, G. Currius (p).