Els juvenils de waterpolo comencen les festes amb una gran victòria - Club Natació Olot

Waterpolo

Els juvenils de waterpolo comencen les festes amb una gran victòria

Els juvenils del CN Olot comencen les vacances de Nadal amb el bon regust d’una gran victòria aconseguida aquest diumenge a casa d’un rival directe com és el CN Hospitalet. L’equip olotí es presentava al partit amb nombroses baixes a causa de lesions o a compromisos que va fer que només disposés de dos canvis per gestionar les substitucions. El partit va ser molt bonic i va estar disputadíssim fins al final on l’Olot es va emportar la victòria per 9-10 en el darrer atac.

El partit va començar amb molt de ritme, i tot i començar anotant els visitants, els locals van contrarestar-lo amb 3 gols seguits que posaven a 3-1 el marcador. Els olotins no es van deixar intimidar i van remuntar aquesta diferència fins a deixar un 3-4 a favor seu al final del primer quart. El segon quart va continuar amb la mateixa igualtat entre els dos conjunts i un 2-2 va fer que s’arribés al descans amb un 5-6 al marcador.

Quedava mig partit per disputar-se i els olotins continuaven per davant en el marcador i desplegant un bon joc tant en defensa com en atac. El tercer quart va tornar a ser de màxima igualtat i es va arribar a l’inici de l’últim amb un 8-9 a l’electrònic. Aquí és on es decidia el partit i realment hagués pogut caure per a qualsevol de les dues bandes.

Els dos equips es jugaven els punts i es va notar, ja que només es van veure dos gols. Quan faltaven dos minuts els olotins van tenir una superioritat per decidir el partit però la van errar. Per contra, els visitants en van tenir una que sí que van aprofitar i els donava l’empat a 9 quan faltava un minut. Una jugada individual va donar l’última exclusió a favor dels visitants que aquest cop sí que van anotar i donava la victòria momentània als de la Garrotxa. Només faltava defensar l’últim atac i així va ser. Es va recuperar la pilota i el partit es va acabar.

Una victòria molt important que ens posa a la part alta de la classificació i ens dóna confiança de cara als pròxims partits. Un gran partit de tots i cadascun dels jugadors de l’equip. Felicitar també al rival.