Jordi Jou, exnedador del CNO, guardonat com a millor entrenador estatal - Club Natació Olot

Natació

Jordi Jou, exnedador del CNO, guardonat com a millor entrenador estatal

Jordi Jou, exnedador del Club Natació Olot i actual entrenador del Club Natació Sant Andreu, ha sigut reconegut com a millor entrenador de la natació espanyola de la temporada 2017/18.  L’Associació Espanyola de Tècnics de Natació li ha lliurat el Trofeu Alejandro López gràcies a la tasca de formació que fa al seu club i als bons resultats obtinguts la temporada passada.

D’entre els mèrits que va aconseguir l’equip de Jordi Jou la temporada passada, hi ha la destacada actuació de Jessica Vall, la bracista espanyola que va aconseguir la medalla de plata en els 200 braça al passat Campionat Europeu de Glasgow.

Altres triomfs que van valorar a l’hora guardonar-lo, van ser la classificació de quatre nedadors del seu equip a l’Europeu, set als Jocs del Mediterrani i fins a 49 finalistes a l’Open de Màlaga 2018.

Ja el 2015 Jordi Jou va obtenir aquest mateix guardó, i aquest any l’ha repetit. Des del CN Olot valorem la feina feta per l’exnedador del club, i l’animem a seguir sumant mèrits i continuar entrenant i fent créixer a grans esportistes del món de la natació.