Ivet Prat campiona de la prova 1 de la Copa Catalunya Infantil Femení - Club Natació Olot

Tennis

Ivet Prat campiona de la prova 1 de la Copa Catalunya Infantil Femení

Aquest diumenge es van celebrar a les pistes del CT Llafranc les finals de la primera prova de la Copa Catalunya de les categories Infantil Femení i Cadet Femení. El Club Natació Olot comptava amb dues finalistes: Ivet Prat i Malak Abarkane.

Ivet Prat, després d’un partit molt competit, es situa Campiona de la prova 1 de la Copa Catalunya en categoria Infantil Femení. L’Ivet es va emportar la victòria del partit per 7/6, 5/7 i 14/12 al super tie-break del tercer set.

Per altra banda, Malak Abarkane, tot i arribar a la final en categoria Cadet Femení, no va poder guanyar el seu partit. Malak va fer un gran torneig, aconseguint arribar en aquesta merescudíssima final, tot i així va acabar perdent per 6/4 i 6/4.

Enhorabona a les dues!

Ivet Prat (tercera començant per la dreta) amb els altres finalistes de la Copa Catalunya.

Malak Abarkane (centre) amb els altres finalistes de la Copa Catalunya.