Ivet Prat i Malak Abarkane a les finals de la Copa Catalunya - Club Natació Olot

Tennis

Ivet Prat i Malak Abarkane a les finals de la Copa Catalunya

Aquest ha sigut un molt bon cap de setmana per les dues jugadores de tennis Ivet Prat i Malak Abarkane, ja que ambdues s’han classificat per la final de la Copa Catalunya després de disputar unes immillorables semifinals.

Ivet Prat va jugar la semifinal Infantil Femenina contra la jugadora Tàsia Bolsova, amb la qual ja havia perdut la setmana anterior, però aquesta vegada la victòria va ser per la olotina, que va aconseguir remuntar amb uns fantàstics resultats de 6/4 i 6/0.

Malak Abarkane va ser l’altra tennista del CN Olot que es va disputar una semifinal, en aquest cas en categoria Cadet Femení. Malak, després d’un partit molt llarg, va imposar-se a la gironina Júlia Calvet, a qui mai havia pogut guanyar, però aquesta vegada ho va aconseguir per 6/4, 4/6 i 6/3.

Aquests bons resultats indiquen la gran feina que estan fent aquestes jugadores en els entrenaments i partits. Un treball remarcable que les ha portat a jugar-se les finals respectives de la Copa Catalunya, les quals es disputaran el diumenge que ve. Molta sort!