Inscripcions obertes per l'Stage de Setmana Santa de Tennis - Club Natació Olot

Tennis

Inscripcions obertes per l'Stage de Setmana Santa de Tennis

La secció de tennis aquest any torna a organitzar l’Stage de Setmana Santa de Tennis, que es farà altre cop a la localitat de Platja d’Aro dels dies 14 a 17 d’abril.

La intenció de la secció de tennis és fer unes jornades pels jugadors i jugadores de competició, i enguany també pels més preparats de l’escola de tennis, on l’objectiu és l’aprenentatge amb entrenaments tècnics i preparació física. A més, també hi ha l’incentiu de poder competir en un campionat federat, que es farà cada tarda al Toptenn TC.

El més important per la secció és que tots els jugadores i jugadores puguin gaudir d’unes colònies de tennis en un entorn competitiu, lúdic i atractiu.

La pernocta i dietes es faran al càmping Valldaro, on els participants dormiran en bungalows. Els entrenaments es faran de 10h a 13h a les pistes de terra batuda del CT d’Aro, i la competició serà durant les tardes, a partir de les 15h, a les pistes del Toptenn TC. Durant totes les jornades els jugadors/es aniran acompanyats pels entrenadors de la secció de tennis. El preu total per tota l’estada és de 160€ per cada participant. Les inscripcions es poden fer a la secretaria del club fins la data màxima del 22 de març. Les places són limitades.