Natació

Objectiu complert pels alevins del CNO participants en el II Trofeu Ciutat de Manresa

Manresa, diumenge 6 de Maig.

9 representants de l'equip aleví del Club Natació Olot van participar el passat diumenge durant tot el dia en aquest trofeu disputat a la capital del Bages.
Aquesta competició va donar l'oportunitat de competir en un trofeu de bastant nivell, ja que en la participació en el mateix, hi havia alguns dels millors clubs de Catalunya de la categoria. També es buscava amb aquesta competició nedar les diferents proves en piscina de distància olímpica, ja que durant l'any no hi ha massa ocasions en les quals es pot competir en aquest tipus d'instal·lacions.
Va ser una jornada d'allò més intensa, ja que la majoria dels nedadors olotins van prendre part en 3 proves individuals repartides en la sessió de matí i també en la de la tarda. En les proves per equips es va participar en els relleus femenins de 4 X 100 metres estils i 4X100 metres lliures.
L'objectiu de la convocatòria era gaudir d'una competició diferent de les que es participa habitualment i a la vegada, competir contra equips amb nivell alt i fer-ho en una piscina a la qual no s'entrena assíduament.
Aquest objectiu es va complir amb escreix i a més a més es va competir amb molta determinació i buscant sempre coses positives cada vegada que s'entrava a l'aigua.
Destacar de la jornada un grapat de millors marques personals, algunes d'elles millorant registres acreditats fa un parell de mesos.

L'equip olotí va estar format pels següents nedadors:
Aina Arrebola, Abril Coma, Miriam Chibani, Núria Margui, Marc Gifreu, Pol Espuche, Roland Macias, Júlia Morera i Gemma Surroca.