La secció de futbol del CN Olot continua entrenant amb energia durant aquest inici de l’any - Club Natació Olot

Futbol

La secció de futbol del CN Olot continua entrenant amb energia durant aquest inici de l’any

La situació de la pandèmia encara avui continua afectant el món de l’esport. Els esportistes d’arreu del país han vist com les temporades es veien modificades i s’han adaptat el millor possible a aquesta nova realitat, que esperem que acabi ben aviat.

Tot i la situació sanitària actual, que va obligar al Consell Esportiu de la Garrotxa a suspendre la Lliga de veterans de la Garrotxa i el Ripollès, la secció de futbol del Club Natació Olot no competeix, però es continua entrenant amb alguns dels jugadors de la secció i socis amants del futbol. Per tant, tot i la falta de competició oficial, els entrenaments continuen amb tothom que té ganes de gaudir de la pilota, amb la màxima seguretat i mesures sanitàries. Cada cap de setmana els participants donen el millor de si mateixos per aconseguir mantenir el seu nivell de joc amb la vista posada en la futura tornada de la competició quan la situació sanitària millori. 

A més, la voluntat de millora de la secció continua amb més ganes que mai: aquest passat cap de setmana s’ha estrenat nova equipació d’entrenament amb els colors i l'escut del Club; el terreny de joc de l’equip també va obtenir algunes millores per evitar el risc de lesions dels jugadors, amb l'objecitu que en un futur es pugui arribar a gaudir d'un terreny amb herba artificial per practicar futbol 7.

Així que els membres de la secció de futbol del CN Olot continuen ben actius, esperant una futura millora de la situació per tornar a competir amb més ganes i intensitat que mai.

 

23 de febrer de 2021