El futbol veterà del CN Olot segueix lluitant per la primera posició en la classificació - Club Natació Olot

Futbol

Santa Pau, dijous 6 d'abril de 2017

CN Olot 2 CE Santa Pau 1.
Gols: Manolo Rivas.

Penúltim partit de la Lliga veterana de futbol de la temporada 2016 / 2017. Amb aquests tres punts el CNO comparteix el lideratge de la Lliga, amb els mateixos 28 punts que La Canya CF, amb 9 victòries, 1 empat i 1 derrota. La Lliga es decidirà en la darrera jornada.

Gran temporada del CNO tot i que el partit amb el Santa Pau, jugat a Santa Pau, el dijous 6 d'abril al vespre, fou un partit poc vistós. El control del joc i el resultat de 2 a 0, a favor del CNO, al final de la primera part, feia pensar en un desenvolupament plàcid, la segona part, però, fou molt travada. A aquest fet si va afegir la distracció de l'entrenador que per passar a una defensa de tres va deixar a l'equip amb 10 homes al camp una bona estona. Tot i que com deia el gran HH, jugàvem millor amb 10 que amb 11.

Els dos gols fets per en Manolo, el pitxitxi de l'equip.

En resum bona actitud de tot l'equip tot competint al màxim i amb il.lusió!