Bones sensacions pels nedadors del CNO en el primer Fons i Estils - Club Natació Olot

Natació

Bones sensacions pels nedadors del CNO en el primer Fons i Estils

El passat dissabte 6 d’octubre es va celebrar al Club Natació Olot la 1ª Lliga infantil, júnior i absoluta de Fons i estils, que constava de les proves de 1.500 lliures i 400 estils. Una competició que, com és habitual, dóna inici a la temporada de natació 18/19.

El CN Olot va ser representat pels nedadors i nedadores: Lídia Huete, Clara Aulinas, Lara Pazos, Gerard Martí, Isaac Martí, Nur Masoliver, Álvaro Ruiz, Berta Vidal, Júlia Monells, Laura Palau, Laura Nieto, Aura Vilarrassa, Núria Masó, Carla Pazos, Gemma Surroca, Marta Sidera, Marc Gifreu, Júlia Morera, Laia Martínez, Núria Marguí, Mar Artola i Aina Arrebola.

Tot i que es tractava de proves llargues i encara estem al començament de la temporada, els resultats van deixar molt bones sensacions pels nedadors del CNO, que van fer un total de divuit millors marques personals, i moltes d’elles els donen la possibilitat de participaciar en futurs Campionats de Catalunya. Però van destacar, sobretot, l’entrega i l’exigència dels nedadors i nedadores, que van lluitar fins l’últim metre per buscar millorar, fent notar així tota la feina que estan realitzant a cada entrenament en aquest inici de temporada.

Enhorabona a tots ells i elles!