Noves activitats dirigides online i a l'aire lliure a partir del 7 de gener - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Noves activitats dirigides online i a l'aire lliure a partir del 7 de gener

Seguint les limitacions de la darrera normativa de la Generalitat de Catalunya i el PROCICAT, s'hauran d'aturar fins a nou avís els serveis del gimnàs, les activitats dirigides a l'interior i els cursets. Des del Club Natació Olot volem que no deixeu de practicar esport i cuidar-vos, tot i les noves restriccions.

Esperem que aquestes mesures us afectin el menys possible i estem treballant per tenir una nova oferta adaptada a aquest moment perquè no deixeu de fer exercici! Des d'aquest dijous 7 de gener posem al vostre servei diferents opcions:

  • Classes dirigides online: perquè des de casa pugueu fer esport amb nosaltres i no perdeu el ritme. Prepareu el telèfon o l'ordinador per cremar els torrons i les neules amb els nostres directes a YouTube i a Instagram!
  • DIMARTS I DIJOUS a les 18.30 h

 

  • Activitats dirigides a l'aire lliure: oferim una nova modalitat d'activitat dirigida a l'exterior, dinàmica i que s'adaptarà cada dia al grup que tingui ganes de fer-la. 5 cops a la setmana podreu venir al Club a practicar esport amb nosaltres.
  • DILLUNS, DIMECRES I DIVENDRES a les 18.30 h
  • DIMARTS I DIJOUS a les 13.30 h
  • DISSABTE a les 10.30 h (CYCLING) cal reserva prèvia obligatòria

 

Cycling, tonificació, GAC, Strong, funcional, etc. Utilitzarem materials habituals en les activitats dirigides a les sales del gimnàs perquè els usuaris puguin gaudir de les classes amb la màxima normalitat possible, tot i les afectacions.

 

Poden participar-hi tots els inscrits a les activitats dirigides i abonats del gimnàs. Només cal que envieu un correu a fitness@cnolot.cat amb el vostre nom i cognoms.

* Aquestes activitats queden supeditades en tot moment a la meteorologia.

 

 

 

5 de gener de 2021