Els més petits del Club en la Final Territorial de natació de la seva categoria - Club Natació Olot

Natació

Els més petits del Club en la Final Territorial de natació de la seva categoria

Barcelona, del 8 al 10 de junyde 2018

Els més petits de la secció de natació del CN Olot van competir des de divendres fins diumenge a la Final Territorial Benjamina de natació. La competició se celebrà a les instal•lacions del CN Sant Andreu on es van reunir nedadors i nedadores d'arreu de Catalunya. La Final Territorial és la gran competició pels benjamins de la nostra natació.
Des del CN Olot hi van participar 3 nedadors benjamins i 3 prebenjamins.
Divendres van nedar Emma Ruiz i Sergi Guitart, que van ser els nedadors que van fer més proves i van demostrar els seus entrenaments ja que van baixar molt les seves millors marques tant en la prova de Q64 com en els 200 estils.
Dissabte, va participar en Pol Quintana, hi va arrasar en totes les seves proves, ja que va baixar en tot i va aconseguir en la prova 50 esquena el diploma de 1r classificat en la final C.
El diumenge van participar per primera vegada en un campionat d'aquesta categoria els 3 prebenjamins, L'Aniol Arrebola, la Júlia Estarriola, i L'Anna Sidera, que van demostrar la bona tècnica que han après al llarg d'aquesta temporada baixant les seves millors marques.