Final de l'edició d'enguany del Circuit juvenil d'estiu de tennis al CN Olot - Club Natació Olot

Tennis

Final de l'edició d'enguany del Circuit juvenil d'estiu de tennis al CN Olot

De l'1 al 5 d'agost del 2016, les pistes de tennis del CN Olot van acollir a un total de 43 jugadors (25 masculins i 18 femenines) que durant tota la setmana van disputar el Circuit Català Juvenil de Tennis.

Els jugadors del CN Olot participants varen ser :

Aleví Femenina: IVET PRAT
Aleví Masculí: JAN BARTOLOME
Infantil Femenina: MAR PI
Infantil Masculí: LLUC MIR
Cadet Masculí: ERIK RENART

La jugadora del Club Natació Olot, Ivet Prat va ser la guanyadora de la prova Aleví Femenina, la finalista va ser Mar Serrat, també jugadora del CN Olot.

Ivet Prat, també va jugar la Final Infantil Femenina contra la jugadora del CT Salt, Mar Pi Vilanova, que es va proclamar guanyadora en aquesta categoria. Mar Pi es va imposar al Super Tie-Break del tercer Set, 5-7 6-1 11-9.

Ha estat una edició amb un important descens pel que fa al nombre en les inscripcions, principalment per començar el torneig el dia 1 d'agost i coincidir amb l'inici de vacances i desplaçaments de molts jugadors. Clubs com el CT Torelló, CT Vic, CT Blanes, CT Olot, Aeròdrom d'Empuriabrava i altres feien vacances.
Tot i això, es va viure un gran ambient de tennis durant tota la setmana.
Divendres al matí es va disputar la final aleví femenina i la resta de finals a la tarda del mateix divendres, un cop acabades totes les finals, es va procedir a celebrar la cerimònia de lliurament de premis als guanyadors i finalistes, en la que hi va participar el president de l'entitat, Gaspar Senis i el responsable i 1r entrenador de la secció de tennis, Ángel Robredo.