El CNO viu un cap de setmana complert: Diada del soci i Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple - Club Natació Olot

Últimes Notícies

El CNO viu un cap de setmana complert: Diada del soci i Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

Dissabte 13 de juliol va tenir lloc la Diada del soci, una jornada plena d’activitats esportives i lúdiques, que va acabar amb un sopar a la fresca i música amb viu.

A les 16:30 h es va donar el tret de sortida al Trofeu Noves Promeses de natació, on els nedadors i nedadores de la secció de natació (a excepció dels Júniors i Absoluts, que estaven al Campionat de Catalunya Júnior i Absolut a Mataró) van nedar diversos estils i en diferents modalitats, on el públic present va poder veure l’evolució dels joves esportistes. El Trofeu va acabar amb activitats de relleus de caràcter més lúdiques i molt divertides, que ens van fer riure i gaudir de bons moments a tots plegats.

  

A partir de les 17 h els infants ja van poder gaudir dels inflables que es van muntar a la zona de gespa, i també es va iniciar el Torneig de tennis dobles de pares i fills que va congregar a nombroses parelles. Una tarda ideal per jugar en família i desafiar als companys i companyes de l’equip!

 

A les 17:30 h es va organitzar una Americana de pàdel a les pistes de pàdel, i a més, un partit de futbol veterà al camp de futbol, entre l’equip veterà del CNO i socis futbolers amb molt talent.

 

A les 19:15 h, a la zona de gespa, els socis i sòcies van poder gaudir d’una sessió de zumba, tono i gac al ritme de la música, una activitat divertida però que també ens va fer suar, i en la que molta mainada també s’hi va sumar. Immediatament després, va tenir lloc una sessió d’aquagym a la piscina exterior.

 

El plat fort de la jornada va ser el sopar a la fresca, compost per un menú d’amanida catalana, pollastre a l’ast i botifarra amb patates, coca amb xocolata i gelat. Més de 400 persones van acudir a la cita, les quals també van poder gaudir de música en viu fins a les 12 h de la nit amb temes d’avui i d’ahir que van fer ballar a molts assistents. A més a més, tothom qui va voler va poder gaudir del luxe de banyar-se de nit a la nova piscina exterior. 

 

El CNO vol agrair a tots els socis assistents la seva participació i el gran ambient que es va viure en tot moment, i vol fer extensiu l'agraïment a totes les persones, tant del mateix club com aliens així com a tots els proveïdors i col·laboradors que han fet possible organitzar una diada del soci tan especial i que hom recordarà.

 

 

 

I el diumenge, el Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple!

I per acabar de completar el cap de setmana, l’endemà es va realitzar el ja tradicional Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, un esdeveniment que s’organitza a totes les piscines de Catalunya amb la finalitat de recaptar fons per la Fundació Esclerosi Múltiple, que enguany celebra el seu 30è aniversari.

Tot i que el dia no hi va ajudar, ja que el sol no es va deixar veure, la jornada va comptar amb una sèrie d’activitats per amenitzar el matí, com una sessió de fotografies instantànies i globoflèxia a la carpa de la Fundació, on els assistents també podien fer donacions i comprar material de merchandising. A les 12 h es va realitzar el salt a l’aigua i remullada, una acció de reconeixement a una malaltia que pels seus símptomes i les seves formes variables molts cops és invisible. Vam poder comptar amb la presència de l'alcalde d'Olot, Josep Berga, que es va encarregar de fer el compte enrere per fer el salt, i amb el Regidor d'Esports Aniol Sellabona, que es va unir a saltar i fer la remullada.

 

 

Moltes gràcies a tots i a totes per fer-ho possible!