Treballat derbi el del waterpolo absolut del CN Olot aquest dissabte contra el Banyoles - Club Natació Olot

Waterpolo

L'equip absolut del CN Olot, es va desplaçar fins a la ciutat del pla de l'estany, Banyoles, per enfrontar-se a l'equip local en un derbi igualat que es van decidir en el darrer minut i mig del matx per ala Banyolins, el resultat final va ser de 7 – 5, els parcials de cada quart van ser, 2 – 2, 2 – 0, 1 – 2 i 2 – 1
Partit molt igualat, on les defenses superaven als atacs, els dos equips molt intensos i nerviosos al començament, que a poc a poc van anar aposentant per veure un partit que fa afició, locals i visitants en defensa pressionant e intentant sortir al contra atac, Els olotins van saber jugar les seves opcions però les errades en la definició final els van llastrar, tot igualat fins que a manca d'un minut els Banyolins fan un gol que els i va valer la victòria final.
Per l'equip Olotí van jugar amb, Biel Segura, Marc Reyes, Jan Ibern, Arnau Casadevall , Marc Coma, Fran Luque, Nil Rodeja, Joan Ventolà, Daniel Puerto, Martí Boix i David Roura.