8 atletes del CNO en la Cursa de la Fageda d'enguany - Club Natació Olot

Atletisme

8 atletes del CNO en la Cursa de la Fageda d'enguany

Malgrat les inclemències del temps el municipi de Santa Pau va acollir aquest dissabte 19 de maig la novena edició de la cursa pel Cor de la Fageda amb una participació de prop de 1.000 corredors. Enguany els participants podien escollir entre 4 modalitats: camina pel Cor de la Fageda i corre pel Cor de la Fageda, ambdues de 14 quilòmetres, i les novetats: la mitja marató de muntanya de 21 quilòmetres i la trail de 29 quilòmetres. Pol Espinosa i Laia Andreu van ser els guanyadors de la cursa de 14 quilòmetres, en la qual l'atleta del CNO Ihor Prissiajnyi en va ser el segon classificat. També s'ha de destacar la segona posició d'en Jordi Roura a la mitja marató.

D'altra banda, Nina Roig va quedar segona de la seva categoria en la cursa de promoció.