Un or i set medalles pels atletes del CNO al Cros de Sant Hilari de Sacalm - Club Natació Olot

Atletisme

Un or i set medalles pels atletes del CNO al Cros de Sant Hilari de Sacalm

Aquest diumenge 11 de novembre es va celebrar la 36a edició del Cros Sant Hilari de Sacalm al circuit del costat del pavelló esportiu. Aquesta és la tercera prova puntuable del Rànquing Gironí de Cros – XXVIII Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i XV Trofeu Diputació de Girona.

Del Club Natació Olot hi van participar 19 atletes que van aconseguir bones marques, cinc de les quals van resultar millors marques personals. Cal destacar la primera posició de la Clara Aulinas en els 2.500 metres en categoria Sub20 femení. Per altra banda, Coralí Jou, Nil Roig, Estefan Roca, Briç Jou i Amiru Barbero es van quedar a les portes del podi.