8 podis del CNO i premi per punts Fina de Clara Aulinas al Trofeu Mercat del Ram de Vic - Club Natació Olot

Natació

8 podis del CNO i premi per punts Fina de Clara Aulinas al Trofeu Mercat del Ram de Vic

Aquest dissabte 6 d’abril va tenir lloc el tradicional Trofeu Mercat del Ram, celebrat a les instal·lacions del Vic-etb. El trofeu comptava amb dues sessions: la matinal, on hi van participar els nedadors i nedadores de les categories Infantil, Júnior i Absoluta, i la sessió de tarda, on hi van participar els Alevins.

En aquest trofeu estaven programades per amdues sessions les proves de 100 metres de cada estil, més la prova de 200 metres estils. A més, en la sessió matinal també hi havia programades les proves de 200 metres de cada estil i els 50 esquena, a més dels relleus de 4x50 lliures, i a la tarda els alevins també van nedar els 4x100 metres estils.

Durant la sessió del matí els infantils, júniors i absoluts del CNO van fer un molt bon trofeu, demostrant un gran nivell competitiu en el que van aconseguir un total de 24 noves millors marques personals, de les quals un bon grapat es van transformar en medalles de tots els colors.

Al final de la sessió Clara Aulinas va aconseguir el xec de 200 Euros que atorga el circuit DS-Girosona, per la marca aconseguida en la prova de 200 metres lliures de 2'12''70, aumant un total de 581 punts FINA.

Durant la sessió de la tarda, els alevins van participar en una d’aquestes proves individuals i en un relleu per equips de cadascuna de les categories programades.

L’equip aleví olotí va mostrar un gran nivell, on tots els nedadors i nedadores van aconseguir la seva millor marca personal en la prova que van nedar. Els resultats van ser més que remarcables: 16 millors marques personals i una meritòria 4a posició en el relleu de 4x100 lliures femenins.

 

Resum Medaller:

Aina Arrebola medalla de BRONZE, en 100 metres Esquena Infantil.

Aura Vilarrasa medalla de PLATA, en 100 metres Esquena Infantil.

Berta Vidal medalla de PLATA, en 100 metres Esquena Júnior-Absolut.

Clara Aulinas medalla de PLATA, en 200 metres Estils Júnior-Absolut.

Júlia Monells  medalla de BRONZE, en 200 metres Papallona Júnior-Absolut.

Clara Aulinas  medalla d’OR, en 200 metres lliures Júnior-Absolut.

Berta Vidal medalla de BRONZE, en 50 metres Esquena Júnior-Absolut.

Equip de relleus Femení composat per Berta Vidal, Clara Aulinas, Júlia Monells i Laura Palau medalla de PLATA, en 4x50 metres lliures.

 

Podi dels 4x100 lliures femenins absoluts.

 

Premi punts FINA de Clara Aulinas.

 

L’equip olotí d’infantils, júniors i absoluts va estar format per: Aina Arrebola, Mar Artola, Núria Marguí, Laia Martinez, Martina Moliné, Júlia Morera, Laia Sala, Marta Sidera, Gemma Surroca, Aura Vilarrasa, Laura Palau, Berta Vidal, Núria Masó, Nur Masoliver, Júlia Monells, Clara Aulinas, Marc Gifreu, Isaac Martí, Gerard Martí, Marc Codony i Nil Roig.

 

L’equip olotí d’alevins va estar format per: Abril Coma, Miriam Chibani, Jana Calafell , Carla Gonzalez, Emma Lobato, Ariadna Piqueras, Queralt Pons, Laia Oliveras, Nina Roig, Ona Vilarrasa, Júlia Coll, Helena Martinez, Joel Bassagañas, Pol Espuche, Pere Ribes i Roland Macias.