Els alevins olotins aconsegueixen la 1a posició del grup C de la Copa Catalana de la categoria - Club Natació Olot

Natació

Girona, 2 de juny de 2018

14 nedadors de l'equip aleví del Club Natació Olot van participar dissabte passat en la competició que donava tancament a la Lliga Catalana de natació.
La Copa es va disputar a la piscina del GEIEG (Sant Ponç).
El grup estava compost per 12 clubs d'arreu de Catalunya: Figueres, Minorisa, Balaguer, Andorra, GEIEG, Premià de Mar, Torelló, Cervera, Sitges, Hospitalet, Vallirana i el CN Olot.

El programa de proves d'aquest competició var ser:
Es va començar per als relleus de 8x50 estils mixtes, la prova de 400 metres lliures, totes les proves de 100 metres, totes les proves de 200 metres més els 200 estils i finalment es va acabar la sessió amb els relleus de 8X50 metres lliures també mixtes.

A diferència d'altres competicions, aquesta és molt dinàmica i engrescadora, ja que cada nedador que participa en les diferents proves aconsegueix una puntuació en funció del resultat obtingut, aquesta puntuació es va sumant al llarg de totes les proves competides i al final de la sessió s'obté una classificació entre els 12 clubs participants d'aquesta.
Aquest aspecte esmentat anteriorment va fer que tots els nedadors estiguessin molt mentalitzats i el sentiment d'equip estigués molt present durant tota la jornada.
Els joves olotins van ser capaços de demostrar el seu bon nivell, ja que van aconseguir un total de 19 millors marques personals noves, però el mèrit en algunes d'elles rau en què l'anterior millor marca s'havia assolit feia poques setmanes.

La classificació va anar variant durant la sessió, però pels interessos olotins quasi sempre es van mantenir en les posicions capdavanteres.
El Club Natació Olot va aconseguir una meritòria 1a posició al final de la Copa, el que va permetre rebre un trofeu acreditatiu de l'efemèride concedit per la Federació Catalana de Natació.
Els 3 primers clubs classificats van ser per aquest ordre: Olot 591 punts, Figueres 573 punts i Minorisa 539.

Felicitar a tot l'equip pel bon treball realitzat al llarg de tota la temporada.