Els atletes del CN Olot participen en la cursa solidària Cames de Ferro al Puigsacalm - Club Natació Olot

Atletisme

Els atletes del CN Olot no van perdere l'oportunitat de prendre part de la VI Cames de Ferro, que va tenir lloc a la muntanya del Puigsacalm (la Garrotxa). Aquesta és una cursa de muntanya solidària, organitzada pel Grup Excursionista Cultural i Alpinista (GECA) de Sant Esteve d'en Bas, amb el patrocini de l'empresa Noel Alimentaria, que té com a objectiu recaptar diners pel finançament de projectes d’investigació per la curació de malalties infantils.Una bona causa que va comptar amb les cames i energia dels nostres atletes!

Enguany, aquesta competició amb sortida i arribada des del Parc de l’Estació de Sant Esteve d’en Bas, presentava quatre recorreguts optatius en funció de la categoria: la cursa de 5 km per a la categoria infantil, 10 km per als cadets i juvenils, 17 km pels juniors i la cursa de 23 km amb un desnivell positiu de 1.500 – 1.600 m. per a les categories absolutes. L'atleta Coralí Jou va aconseguir la medalla de bronze, amb la 3a posició, en la categoria infantil femenina de 5 km, amb un temps de 51.13.