Es presenta en roda de premsa l’inici del procés de la 2a fase de reforma i ampliació de les instal·lacions del Club - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Es presenta en roda de premsa l’inici del procés de la 2a fase de reforma i ampliació de les instal·lacions del Club

La setmana passada es va presentar en roda de premsa davant dels mitjans locals i provincialsel projecte i planificació de la 2a fase de reforma i ampliació de les instal·lacions i nous serveis del Club. Gemma Soy, presidenta del CN Olot, Joan Domènech, vicepresident 1r esportiu, i Xevi Collell, vocal de les obres de la 2a fase, van explicar amb tot detall com s’organitzarà i planificaran aquestes noves obres que dotaran al Club amb un nou edifici central i uns nous vestidors unificats amb els existents de la piscina de competició.

Joan Domènech (vicepresident 1r esportiu): En aquesta segona fase l'objectiu és remodelar l'espai que ens falta del Club: la part central. Hem anat recollint idees dels socis del que volien al Club i mirant les necessitats que realment es tenen actualment i en vista dels pròxims anys.

La 2a fase estarà dividida en dos processos: un primer en què hi ha el procés de contractació dels arquitectes i enginyers, i que tots els equips de professionals de la comarca i d’arreu del territori puguin dibuixar la seva proposta del Club Natació Olot. Finalment, la següent part recaurà en el procés de contractació de l’empresa constructora d’aquest nou projecte.

Xevi Collell (vocal de la 2a fase de reforma i ampliació): A diferència de la 1a fase, hem tingut una mica més de temps,  hem preferit separar el procés de contractació d'arquitectes i de la constructora. Preferim dedicar-hi temps per definir una proposta que és emblemàtica pel Club.

Està previst que les obres comencin aproximadament als voltants de la tardor-hivern de 2021.

29 de març de 2021